7/18/2011

måndag

även den här helgen spenderade mestadels i bilen. i lördags var vi på några hus/lägenhetsvisningar utan att bli så värst mycket klokare. hann även med en storhandling på närmsta mall och lite lekparksbus. igår var vi på ett annat mall där de mest fanns möbelaffärer och en stor barnaffär. målet var att titta ut och eventuellt beställa en ny barnvagn som ska klara 2 kids. för tillfället lutar det åt en phil&ted-vagn som verkar smidig och lättrullande. till min stora lättnad är det ingen vagn som vi behöver beställa månader innan för att få den utan det räcker med att åka dit och köpa den på plats, direkt. smidigt. en sak mindre att planera in.

eftersom det har varit ganska bildfattigt här på bloggen de senaste veckorna kommer här en radda bilder. första bilden visar min och Cs utsikten på vägen till och från lekplatsen varje förmiddag. inte helt tokigt va ;-)?

C på lekplatsen. det nya är att det ska klättras på allt och över allt.

jag brukar säga till honom att han får klättra upp om han klarar av att göra det själv. om han inte klarar av det själv säger jag att han är för liten och att han får vänta något år tills han blir äldre. som kusin AG till exempel.

det har resulterat i att han provar precis allt. stånkar och kämpar en bra stund och sen (om han inte lyckas) backar, suckar tungt och säger "AG, klättra". detta är ett konstaterande från Cs sida att han nog är för liten, men att AG nog klarar av det.

här spanar han in någon form av fossilimitation.

balansgång är även det en favorit, men då behöver han lite hjälp....

C spanar in havet från Es axlar. vi hade en liten paus mellan visningarna i lördags och passade då på att gå en sväng ut med havet. otroligt vackert!

Inga kommentarer: