7/20/2011

bebischeck

idag har jag och C varit hos doktorn och kollat bebisen. allt var bra och magen växer som den ska. doktorn kollade hjärtljud, magstorlek, vikt och blodtryck. mer spännande än så var det inte. jag fick även en lista på specialister samt sjukhus att ringa för nästa besök, tydligen går man bara till en vanlig läkare fram till v34 och där är jag ju snart så hon tyckte in att det var någon ide för mig att komma tillbaka till henne. en lite rolig sak var vågen, den visade uppenbart fel enligt min mening, men det sa jag inte. jag vet att jag inte väger så lite som den visade. lite lustigt. i japan när jag gjorde hälsoundersökningen på jobbet så visade den att jag var längre än jag någonsin varit, utan skor. jag drog slutsatsen att det säkert är så för att alla japaner är så korta och att det för dem var en "glädjemätare". måste vara samma här i Australien. här är ju alla istället så feta så det måste vara en glädjevåg som visar mindre än vad man väger. låter rimligt va?

kliniken vi gick till låg inne i ett shoppingcenter som hade både café och leksaksaffär. jag fikade äpplekaka och vatten och C smaskade lite på en medhavd smörgås.

men mest av allt lockade konstigt nog gunghästen som stod utanför leksaksaffären.

efter vi (jag) fikat klart tog vi en sväng inne i leksaksaffären. jag hade lovat C en större boll än de han har. vi hittade både boll och en docka så nu ska vi börja bebisträna. fattar dock inte varför ALLA dockor måste vara klädda i rosa från topp till tå! jag gillar ju inte ens rosa. ja ja, nu har C i alla fall en docka i rosa sparkdräkt här hemma.

Inga kommentarer: