10/03/2010

lite bilder från helgen

det härliga höstvädret har fortsatt så vi har passat på att njuta av det ute. igår tog vi en promenad till idabashi och på vägen dit träffade vi på både en sköldpadda med skor och en kimonoklädd kvinna. inte illa, ne.

efter promenaden (som slutade med tunnelbana hem) gick vi upp till grannarna för en liten aperitif, sen bar det av hemåt igen för middag med en japansk vän. full rulle med andra ord, men trevligt.

söndagen gick lite i samma anda. uppe med tuppen, eller C kanske jag ska säga, han är vår egna lilla väckarklocka, brunch nere i daikanyama och sedan promenad upp till shinjuku för att därifrån ta tåget hem. nu lägger e C och jag sitter halvt däckad i soffan. söndagsseg.

en liten bild på vår smarrig brunch som för övrigt avnjöts på en takterrass med utsikt över Tokyo tower.

C njöt i fulla drag av att härja runt i en icke barnsäkrad lägenhet. böcker, låga bord, prydnadssaker som man kan NÅ. oj, oj, oj vad spännande. det var så spännande och uttröttande att han redan klockan 6 började peka mot sovrummet och skrika: "NA, NA, NA" vilken jag börjar misstänka är hans ord för napp. det blev tidigt i säng med andra ord.

1 kommentar:

matsu sa...

Aha, ser man på, kniv och gaffel :-) :-)