10/19/2010

dagen i bilder

bilderna från dagen börjar helt ologiskt med en bild från igår. då skålade vi nämligen traditionsenligt i bubbel för att välkomna vår nuvarande gäst T hit till Tokyo. det gäller ju att kicka igång semestern på ett bra sätt - eller hur??!

idag har det dock varit allt annat än bubbeldrickande. vi har kört standardturen, dvs promenad från shinjuku till shibiuya med stop i yoyogiparken, harajuku och omotesando. första bilden är från meiji jingu inne i yoyogiparken. C passade lägligt nog på att sova lite, men fick vara med på bild i alla fall (ni ser väl fossingarna?).

här är han nyvaken och glad!

vattenpaus på takashitadori

efter lunchen som bestod av sushi (vad annat en sightseeingdag i tokyo??!) vill C gå, gå GÅÅÅ. han orkade dock inte gå så lång utan blev rätt så snabbt åter placerad i vagnen.

nästa stopp var StaBa där vi drack god koohi. oishiiiiiii! C spanade in tågen som gick på bron högst upp till höger i bild. tydligen väldigt spännande.

nu sover C, vår gäst "sträcker ut sig på sängen" (=power nap) och jag dricker bubbelvatten och knaprar turkisk peppar. tjohooo för lakrits!

1 kommentar:

matsu sa...

Snart släpper C! Trevligt med besök av T? :-)