5/16/2010

lugn och skön helg

det här helgen har vi verkligen njutit av lugnet (samtidigt som vi såklart har saknat fam sax :-)). igår var vi hemma och softade på förmiddagen för att vid lunchtid sätta C i selen och ta tåget till shinjuku. det finns en grym burgarrestaurang, J.S. Burger Café, med takterrass som ligger mitt emot takashimaya, enda nackdelen är att den ligger på 3e våningen utan hiss så vagn är inte det smidigaste att ha med. jag kan verkligen rekommendera J.S. om ni är sugna på goda hamburgare. med C i pappas knä fick vi alla tre en skön lunch i solen. jag o e smaskade burgare och C lite bröd. nuförtiden går det knappt att ha med honom vid bordet utan att erbjuda honom något att äta. han tittar hela tiden med stora ögon på det som vi stoppar i munnen och blir små småningom urilsk om han inte får något. små, små, små smulor av pappas hamburgerbröd dög som tur var den här gången. förutom att smaska bröd så charmade han en japanska som satt vid bordet bredvid oss så till den milda grad att pojkvännen, efter typ det 20e kawaiiii't (söööt) från flickvännen riktat mot C, sakta la ner pannan mot bordet och "vilade" en stund.

idag tror jag att vi kommer att stanna hemma i ikebukuro. ska fixa lite inför nästa besök som kommer om en knapp vecka. laga veckans mat till C och slappa lite till.

C och hans mamma börjar se fram emot lata dagar hemma hos mormor och morfar i sommar. C ska smaska mormors hemlagade ekologiska mat och hans mamma ska sitta med en kopp kaffe i trädgården och läsa tidning. härligt, härligt. visst låter det som en bra plan??!

1 kommentar:

matsu sa...

Hmm, javisst!