4/03/2011

lerum och sedan mariestad

jaha, ännu en vecka har passerat. känns konstigt att vara här i sverige på så oplanerade premisser som det är just nu. e har varit här i en dryg vecka och jobbat, men lämnade oss idag för jobb på varmare breddgrader. C förstår ju som tur är inte än innebörden av att pappa åker iväg med flyg och hur länge han ska vara borta. lika bra det.

just nu är vi hos farmor och farfar i lerum, men åker imorgon norrut mot Mariestad där vi ska stanna några dagar. tanken är att vi sedan ska ha vår bas i göteborg.

alltså vädret här hemma är ju bara för deprimerande! efter 3 år i japan så har jag glömt bort hur det känns att vara här vintertid (ja, ja, jag vet, vintern är nästan över, men för mig känns det fortfarande som vinter!). kallt, grått, ruggit, blåsigt, grus över allt och inte en endaste grön liten kvist :-( nog med gnäll! nu får det bli te och soffhäng.

2 kommentarer:

morfar sa...

I eftermiddag kommer solen!! :-) :-)

Sven sa...

Men vad pratar du om? Det är ju världens vårväder här nuförtiden. Annat var det den lååånga, kalla vintern. Kändes som den aldrig skulle ta slut!